Naptár – időpont foglalás

Gazdi-kedvenc fotózás minden vasárnap, a tatabányai kutyaiskolában!

Vasárnaponként 9-13 óráig gazdi-kedvenc fotózás a tatabányai kutyaiskolában. Gyere el a kutyáddal, és érezd jól magad!

Portré (Gomba, 2014. június 10.) (Canon EOS 5D MII. ISO 1600, f4)

Mit veszíthetsz? Semmit! A fotózás minden esetben GARANCIÁVAL vállalom. Mit jelent ez? Ha nem vagy elégedett a fotózás után átküldött nézőképekkel, akkor a fotózást nem kell kifizetni. Így nyugodt lehetsz, nem kockáztatsz semmit.

Mit nyerhetsz? Egy tökéletes napot, a barátoddal, és jó társasággal. A fotózás árából az egész napi oktatás árát visszaadom! Így kutyusoddal ingyen részt vehettek az aznapi tréningen! Az egyik legprofibb oktatójától tanulhattok. Garantálom, hogy élményekkel (és képekkel) gazdagon mentek haza! Na, mit is veszíthetsz? Na ugye!

Barátok (Tatabánya, 2014. augusztus 14.) | Friends (Tatabánya, Aug 14. 2014.)

FIGYELEM! Az iskolai foglalkozás miatt csak korlátozott számú fotózására van lehetőség, ezért érdemes időpontot foglalni! Az időpontokat foglalási sorrendben töltöm fel.

Az alábbi naptárban tájékozódhatsz a szabad időpontokról. Heti nézetre váltva a napon belüli szabad időpontok is láthatóvá válnak.

 

Időpont foglalás a +36 30 335 27 51-es telefonszámon, illetve a fenyfarago(kukac)fenyfarago(pont)hu e-mail címen lehetséges.

A kutyaiskoláról itt tájékozódhatsz: www.ordogistvan.hu

 


GAZDI-KEDVENC FOTÓZÁS

Következő időpont: 2014. október 6.

GAZDI-KEDVENC fotózás Tatabányán, 17 órától. Ha szeretnél kedvenc kutyáddal, macskáddal, vagy egyéb kisállatoddal közös portrét, sorozatot, itt a helyed!

Ha jössz, jelezd e-mailben (fenyfarago(kukac)fenyfarago.hu), illetve telefonon (+36 30 335 27 51).  Mini és standard sorozatok készítésére lesz lehetőség. A szép fények, és a remek helyszínek adottak lesznek. A többi csak akkor, ha eljössz!

Barátok (Tatabánya, 2014. augusztus 14.) | Friends (Tatabánya, Aug 14. 2014.)

Barátok (Tatabánya, 2014. augusztus 14.) | Friends (Tatabánya, Aug 14. 2014.)


PORTRÉ ÉS GYERMEK FOTÓZÁS

Következő időpont: 2014. október 7.

Gyermekfotózás és portré fotózás a Tatai-tó csendes tükrénél, a naplemente kellemes fényeiben! A délutáni órák, és az őszi naplemente kellemes fényei remek lehetőséget biztosítanak a fotózáshoz. 4 óra után megyünk ki helyszíni fotózásra, s napnyugtáigmaradunk. A helyszín Tata. Akinek van kedve jönni, jelezze e-mailben (fenyfarago(kukac)fenyfarago.hu), illetve telefonon (+36 30 335 27 51).  Mini és standard sorozatok készítésére lesz lehetőség.

A szép fények, és a remek helyszínek adottak lesznek. A többi csak akkor, ha eljössz!

Nyár kisasszony

 

Bővebb információ az alábbi oldalakon található:

Baba- és gyermekfotózás – Foto-Graf Stúdió

Divatfotózás – Foto-Graf Stúdió

Portré fotózás – Foto-Graf Stúdió

 

Divat, portré, e-session, esküvő és gyermek fotózásra időpont egyeztetés után van lehetőség. Az alábbi naptárban ellenőrizheted a fotózásra befoglalt időpontokat.

Heti nézetre váltva a napon belüli szabad időpontok is láthatóvá válnak.

 

 

Időpont foglalás a +36 30 335 27 51-es telefonszámon, illetve a fenyfarago(kukac)fenyfarago(pont)hu e-mail címen lehetséges.