The Last Bookstore

The Last Bookstore (Los Angeles, California)

The Last Bookstore (Los Angeles, California)

A Last Bookstore, vagyis “Az Utolsó Könyvesbolt” Kalifornia legnagyobb használt és új könyv- és lemezboltja. Jelenlegi helyén 2005 óta működik Los Angeles belvárosában.

A nevet némi iróniával választották a tulajdonosok, de a választás az idő múlásával egyre helyénvalóbbnak tűnik, mivel az igazi könyvesboltok az Amazon meteorikus hatása és az e-könyvek miatt lassan kivesznek, mint a dinoszauruszok.  

Ez az üzlet viszont napjainkban is kitartóan folytatja a vásárlást, eladást és kereskedelmet, csakúgy, ahogy az első napon kezdte. Két emeleten több mint 250 000 új és használt könyv mellett tízezer bakelit lemez és képregény  található az üzletben. A hatalmas félemeleti szinten, amely magában foglalja az “utolsó könyvesbolt” feletti Labirintust néhány művészeti üzlet is helyet kapott. Itt mindenki talál magánat valamit.

A Last Bookstore valahogy a világ egyik legnagyobb független könyvesboltjává vált, amely kitartóan működik. A hangulata és a kínálata egyedülálló. Könyvmolyoknak kötelező meglátogatni! :)
 

Az album további képei:

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*