Elsős lettem!

Gyermekfotózás kizárólag iskolakezdő, 1. osztályba lépő apróságok számára augusztus 31-e és szeptember 5-e között minden reggel 7 órától, illetve délutánonként 13 órától. Megörökítjük az iskolakezdés első pillanatait, a kisiskolások első iskolai napjait. 3 különböző fotós csomag választható – mind segít örök emlékként megőrizni az iskolakezdést.

FIGYELEM! Minden reggel és minden délután csak 1-1 gyermek fotózására van lehetőség. Az időpontokat foglalási sorrendben töltöm fel.

Iskolakezdés - Kincső (Tatabánya, 2014. augusztus 30.)

Iskolakezdés – Kincső (Tatabánya, 2014. augusztus 30.)

A fotózásra az iskolakezdés alkalmából kedvezményes áron van lehetőség! Az árakról kérlek e-mailben (fenyfarago(kukac)fenyfarago(pont)hu) érdeklődj, nagyon szívesen elküldöm a különböző csomagokat, illetve a kedvezményes árakat.

A fotózás minden esetben GARANCIÁVAL történik. Mit jelent ez? Ha nem vagy elégedett a fotózás után átküldött nézőképekkel, akkor a fotózást nem kell kifizetni. Így nyugodt lehetsz, nem kockáztatsz semmit.

 

Iskolakezdés - Kincső (Tatabánya, 2014. augusztus 30.)

Iskolakezdés – Kincső (Tatabánya, 2014. augusztus 30.)

Az alábbi oldalon találató naptárban tájékozódhatsz a szabad időpontokról.

Időpont foglalás a +36 30 335 27 51-es telefonszámon, illetve a fenyfarago(kukac)fenyfarago(pont)hu e-mail címen lehetséges.


Gyermekfotózás galéria (Kattints!):

 


 

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*