A Haraszt

Kincsővel a Vértesben jártunk, egy röpke “hegymászás” kedvéért. A Harasztra kapaszkodtunk fel, s közben ki-ki tette a dolgát. Kincső a lepkéket csodálta, meg a fűben kúszó állatkákat leste, jómagam pedig a fotózni való témát.

A Haraszton (Vértes, 2014. június 25.)

A Haraszton (Vértes, 2014. június 25.)

 

Analóg kiruccanásra készültem, de vittem az Öddét is, hátha szükség lesz rá. Végül úgy alakult, hogy a filmes gép nem került elő. Nagylátó csak a digit gépen van, így a modernebb technikára hagyatkozva fotóztam. Az egyik gerincen megálltunk egy kis pihenőre, és magunkhoz szólítottuk az előre bekészített uzsonnát.

Pihenő a Haraszt-hegyen (Vértes, 2014. június 25.)

Pihenő a Haraszt-hegyen (Vértes, 2014. június 25.)

 

A pihenőt kihasználva készítettem néhány felvételt. Pár kattintás erejéig Kincső is beállt a gép elé. Portrézott, és közben úgy adta az utasításokat, mint a profik. “Most fordulj arra, tedd csípőre a kezed, állj egy kicsit balra! Most jó.” Mivel stoppolta a gépem, ezt csak a telefonommal örökítettem meg.

A kis fotós (Vértes, 2014. június 25.)

A kis fotós (Vértes, 2014. június 25.)

 

A mászás után kimondottan jól esett az ebéd. Bár becsülettel végigcipeltem a teljes felszerelést, sok kép nem készült. A fenti tölgy-cserszömörce párost ítéltem megfelelőnek a Vértes gyűjtemény bővítéséhez.

 


VAN KÉPÜNK HOZZÁ! – WWW.FOTO-GRAF.HU


 

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*