Anna

Anna (Fotó: Faragó Ferenc)

Anna (Budapest, 2013. december 7.)

Az idei esztendő második féléve hozott annyi változást, hogy végre magam oszthatom be a napi “menetrendem”, s így több idő jut a családra. A közös programokba némi vendéglátás is belefér, s különösen örültem, hogy november végén végre megismerhettem Péter barátom kislányait. 

A nagyobbacska leány, Anna az első találkozásunk során még igen távolságtartó volt, de szerencsére viszonylag gyorsan feloldódott, s könnyen össze is barátokozott Kincsővel. Az Apához való ragaszkodását egy percre sem tudta levetkőzni, de letagadni sem, szinte menetrendszerűen tért vissza Apa kezei közé egy-egy bújásra, szeretgetésre. A kisebbik manó még aprócska, jobbára leköti a járni tanulás, így ő anya szeme előtt játszhatott csak, míg Anna és Kincső odafent, a lányom szobájában múlatták az időt.

Miután annyira összebarátoltak, jött az ötlet, hogy Péter és Anna tartson velünk az idei Télapó Expresszre. A picinek még nyűg lett volna az utazás, de Anna számára biztosan jó élmény lehet a Télapóval való találkozás. Így aztán együtt utaztunk Vasúttörténeti Parkba az előadásra. Az út során készítettem Annáról a képeket.

Anna (Fotó: Faragó Ferenc)

Anna a Télapó Expresszen (Budapest, 2013. december 7.)

 

Védelmező karok közt (Fotó: Faragó Ferenc)

Védelmező karok közt (Budapest, 2013. december 7.)

 

 

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*