Partszéli kapaszkodók

Partszéli kapaszkodók

Partszéli kapaszkodók (Bakony, Gaja-patak völgye)

A kép megrendelhető az alábbi hivatkozásra kattintva a FineArt Europe oldal segítségével: Partszéli kapaszkodók. A kép a kiválasztott formátumban (művészi nyomat, vászonnyomat, stb.) érkezik, a vásárláskor megadott keretezéssel. 

 

Rendelési lehetőségek:

 

Vászonnyomat

Szinte életre kel a fotó a vakrámára feszített vásznon, mely finom textúrát és mélységet ad a nyomatnak. A kiválasztott kép kiváló, prémium minőségű vászonra nyomtatják, majd ezt követően fa keretre feszítik. A vászonnyomatok 2-3 munkanapon belül szállításra kerülnek, és falra akasztható állapotban érkeznek.

A vászonnyomatok gyönyörűen mutatnak keretben, vagy anélkül.

A Fine Art Europe az egyik legnagyobb, és legkedveltebb képügynökség, több, mint 40 évnyi tapasztalattal a múzeumi minőségű nyomatok készítése terén. A magas minőségű nyomtatási technológia és a savmentes papírok és vásznak használata garantálja a nyomatok színtartósságát.

 

Keretezett képek

A Fine Art Europe több, mint 250 különböző keretet kínál, amelyek kiállítási, múzeumi minőségű megjelenést biztosítanak bármely megrendelt kép számára. Minden keretezett rendelést szakértő csapat állít össze, csomagolva és készít elő szállításra. a megrendeléstől számított 2 – 3 munkanapon belül, s a kép falra akasztható állapotban érkezik a megrendelőhöz. A megrendelhető keretek áraijellemzően 25 – 40% alacsonyabbak, mint az üzletekben beszerezhető kereteké.

 

Standard nyomatok

A Fine Art Europe magas minőségű nyomtatási technológiája, a savmentes papírok és vásznak használata garantálja a nyomatok színtartósságát. A papír nyomatok a kép körül kb. 2,5 cm (1″) fehér kerettel készülnek, ezzel biztosítva a keretezés lehetőségét. A vászon nyomatok kb. 6 cm (2.5″) kerettel készülnek a későbbi vakrámázás lehetőségét biztosítva.

A nyomatok szállítása 2 – 3 munkanapon belül, erős karton hengerben történik.

 

 
Akril nyomatok

Stílust és életet visz minden lakásba, irodába az akril nyomatok exkluzív megjelenése. A megrendelt képet egy kb. 0,6 cm vastagságú tiszta akril felületre nyomtatják. A kép maga a művészet – semmi sem emelheti ki tisztábban ezt az akril nyomatnál!

Az akril nyomatot 2-3 munkanapon belül, “falra kész” állapotban – 4 alumínium foglalattal (Első opció), vagy vagy akasztó dróttal (Második opció) szerelve szállítják.

Az akril réteg magas fénye, bármely fotó színeinek hangsúlyos megjelenése igazán lenyűgöző képet eredményez.

Két lehetőséget biztosítanak az akril képek falra szereléséhez:

Első opció (rögzítő oszlopok): Rögzítsd a képet a falra négy alumínium foglalattal. Mindegyik rögzítő oszlop fedelet levehető, s így lehetőséget biztosít a képek csavarral történő rögzítsésére. A rögzítés egyszerűen elvégezhető, a csavarokat csak át kell hajtani a rögzítő oszlopok közepén. Ha megvan, csak vissza kell helyezni a fedeleket és kész is. A rögzítő oszlopok térben megfelelően kiemelik, kb. 2,5 cm távolságra tartják a képet a faltól. 

Második opció (akasztó drót): – Ezzel a megoldással a megrendelt akril nyomathoz kb. 0,6 cm vastag fekete kartonhoz erősítik, melynek fa kerete van, s ezen található a rögzítésre szolgáló drót. Ebben az esetben nincsenek fém rögzítő elemek a kép sarkain. Egyszerűen üss egy szöget a falba, akaszd rá a képet, s kész is!  A fekete karton és a keret vastagsága miatt a nyomat kb. 4 cm-re kiemelkedik a faltól.

 

Fém nyomatok

A fém nyomatok exkluzív megjelenést biztosítanak minden nyomat számára, élettel és színnel töltik meg a kiválaszott képet. A kiválaszott képet egy kb. 1,5 mm vastag alumínium lemezre nyomatják.

Az alumínium lemez kb. 2 cm távolságra kiugrik a faltól a hátuljára erősített fa keret segítségével. A fa keretre rögzítik az akasztó drótot. 

A fém nyomatok 2-3 munkanapon belül kerülnek szállításra, és falra kész állapotban érkeznek. 

A fém nyomatok különösen tartósak. Hihetetlenül könnyűek, de nem görbülnek, és vízállóak.

Az alumínium felület magas fényének köszönhetően kiemelik a fotók színeit.

 

További rendelhető képeink: Foto-Graf-Art Artistwebsite 

 

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*