Gyermekfotózás – A kis fotográfus

A kis fotográfus (Gyermekfotózás - Fényfaragó Photography)

Néhány napja említettem, hogy tematikus baba- és gyermekfotózás témakörben kiegészítők után kutatgattam. Így akadtam egy szép, megkímélt állapotú régi fényképezőre, egy öreg, középformátumú Rolleicordra. Ezt használatba is vettük Kincsővel néhány fotó erejéig. A kis fotográfus némileg megilletődötten ismerkedett a koros fényképezővel, sehogyan sem értette, hogy miért fentről kell belenézni, és miért olyan nehéz.

A gyermekek még fotózásánál jól fog jönni az öreg masina. Most korban és stílusban hozzá illő állványt keresek. Reményeim szerint nem csak a gyermekfotózások kellékeként fog szolgálni a szép Rolleicord, hanem működésre foghatom, s fotózni is fogunk vele, 6×6-os méretben! A kipróbálás izgatja a fantáziám, hiszen ma film is kerül bele! A jövő hétre pedig talán kiderül, hogy mit tud még a szerkezet! 

A kis fotográfus (Gyermekfotózás - Fényfaragó Photography)

Mindaddig, míg ez kiderül, jöhetnek az újabb kellékek a gyerkőcök fotózásához! Hétvégén megint körülnézek, ezúttal régi bőröndök után. Van tipped, hogy mit lenne érdemes még beszerezni baba- és gyermekfotózáshoz? Írd meg!


Szeretnél hasonló fotókat a gyerkőcödről? Hívj fel! A számom tudod. Ha nem, akkor az oldal alján megtalálod! Egyedi, tematikus baba- és gyermekfotózás kültéri, beltéri helyszínen, illetve stúdióban – legközelebb már – remélem! – Veletek.

 


Hasonló képek a Kincső albumban:

 


One Response to “Gyermekfotózás – A kis fotográfus”

  1. […] majd ide. Úgyis folytatom a keresésgélést az érdekes kiegészítők után (tematikus gyermekfotózás témákhoz), két legyet üthetek egy csapásra. Eddig mindig sikerült valamivel gazdagítani a […]

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*