Szerelmes meglepetés

Jegyesfotózás - Valentin napi meglepetés!

Metsző hideg van odakint, ugye? Remélem, a fagyos téli időjárásba is szívmelengető, szerető érzelmeket csempész a párod! Ha hasonlóképpen Neked is fontos, hogy kimutasd az érzéseid, akkor lepd meg valami kedvességgel! Annyi jó ötletet ki lehet találni ilyenkor! Szervezz meg egy kellemes, gyertyafényes vacsorát (otthon, vagy étteremben), hívd el valahová egy kellemes welness hétvégére, vagy egyszerűen csak sétálni, kirándulni – a lényeg, hogy vele legyél, érezze és élvezze a figyelmedet!

Egy kedves ötlet, egy jól kitalált és megszervezett meglepetés biztosan meghozza a hatását! Csak szánj rá egy kis időt az előkészítésre, és légy kreatív! 

Na? Eszedbe jutott már valami? Csak sablonos dolgok? Had segítsek! Lepd meg a párod egy kellemes hangulatú fotózással! Itt a remek alkalom egy igazán jó hangulatú műteremi, vagy kültéri fotózásra! Ha nem vagytok fázósak, kültéri helyszínek is szóba jöhetnek. (Fűt Benneteket a szerelem, nemde?) Ha nem akartok fagyoskodni, mindenképpen a műtermi, vagy beltéri fotózást válasszátok. Mindegy, mert a vége úgyis egy remek hangulatú nap, és sok-sok profi minőségű, szeretettől és jókedvtől sugárzó kép lesz! Ki tudna ellenállni ennek?

Kicsit még segítek: írj egy e-mail, vagy hívj most, s a pároddal való fotózás árából 25-25%, vagyis összesen 50% kedvezményt kaptok! Az fele ár, ennyiért igazán vétek lenne kihagyni! Nem? Siess, mert csak február 14-ig él ez a lehetőség!

Szingli vagy? Az baj… rossz, hogy nincs, aki most Hozzád bújjon.. Szomorú. De a 25% kedvezmény Neked is jár! Gyere, dobd fel és dobd be magad! Tölts el egy kellemes napot velünk a stúdióban, meglátod sokkal jobb kedvvel távozol majd  zsebedben a Rólad készült vonzó, dögös, profi fotókkal! Naaa… Ne kelljen kérlelni! Jó buli lesz! Dönts gyorsan, mert hamar itt a február 14!

Apropó… még egy dolog! Egy szerencsés jelentkező visszakapja a fotózás teljes árát! 

 

Remélem, már döntöttél! Az elérhetőségeim ismered, de azért megadom itt, hogy ne kelljen keresgélni: fenyfarago(kukac)fenyfarago(pont)hu, illetve +36 70 380 48 12. Várlak!

 


One Response to “Szerelmes meglepetés”

  1. […] bejegyzésemben szóltam már a szerelmesek napjáról. Most újra előveszem a témát egy kép erejéig. Meg egy kis játék is belefér, nem? Mit […]

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*