Viola és Michal e-session fotózás

Michael és Viola e-session fotózása

Az e-session fotózásokat nagyon szeretem, mert ilyenkor kötetlenül és szabadon tudunk az esküvőre készülő jegyespárral közösen “dolgozni”, s lehetőségünk nyílik arra, hogy kicsit jobban megismerjük a párt. Ennek az esküvő fotózás során lesz majd igazán nagy szerepe, hiszen ott már nem idegenként állunk majd egymás előtt, s így sokkal jobban tud együttműködni a pár és a fotós, ezáltal sokkal oldottabb, kedvesebb hangulatú, egyedi képek készülhetnek.

Viola és Michal e-session fotózása az egyik legkedvesebb jegyes fotózásom volt. Violát régről ismertem, mint egy neves hazai magazin szerkesztőjét, s dolgoztunk is együtt korábban. Párját, Michalt a jegyes fotózás során ismertem meg. Kollégám, János, akivel közösen dolgoztunk a fotózáson, mindkettőjükkel ekkor ismerkedett össze. Az e-session fotózás helyszínéül a budapesti Városligetet válaszottuk.

A jegyespárral történő rövid ismerkedés után egy kis csónakázással kezdődött a fotózás, a Városligeti tavon. Két csónakkal küzdöttünk meg a képekért: egyikben a fotósok, másikban a pár eveztek. Violára és Michalra jó hatással volt a csónak és a víz, hamar feloldódtak, és ez a képeken is meglátszott. Nagyon jó lett a kedv és remekül összehangolódott a  kis csapat, ami a későbbiekben az esküvő szempontjából nagy előnyt jelentett mindannyiunk számára. Ha ott kellett volna – egymásnak ismeretlenül – a kezdeti feszültséget eloszlatni, akkor az valószínűleg nehezen sikerült volna… Így az esküvőn már sokkal könnyebb dolga volt a párnak is, s nekünk fotósoknak is.

A csónakázás alatt egyedi és nagyon hangulatos, kedves képek készültek a szerelmesekről. Miután véget ért a csónakázás, Viola és Michal egy kis sétára indultak a Városligetbe. Mi természetesen elkísértük őket, és a séta közben kattogtak a zárak megállás nélkül.

Nagyon jó hangulatban telt az e-session fotózás, mindenki felszabadult és elégedett volt. Mi megismerkedtünk az esküvő helyszíneivel, és az e-session fotózással felkészítettük a párt, hogy milyen is lesz egész nap a kamerák előtt.

Az esküvő is ilyen remek hangulatban telt, és szintén rengeteg jó kép készült! Nemsokára megmutatom…

 

Egy kis ízelítő Viola és Michal e-session fotóiból:

 


Te és a párod is szeretnétek hasonló kedves hangulatú fotókat?

Látogass el az eskuvo.foto-graf.hu oldalra, s nézz körül e-session fotózás, illetve esküvői fotózás oldalainkon! Ha tetszik, amit látsz, hívj és megbeszéljük elképzeléseiteket! 


Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*