Élet és halál

Lenyűgöző a Természet sokszínűsége, ahogy összehangolt bonyolultságával tökéletesen működik. Az elmúlásból azonnal új élet sarjad, nincs pazarlás, nincs egyetlen elvesztegetett apró darab sem. Minden okkal történik. A Természet tudja a dolgát.

A magasból az Erdő puha, avar illatú aljára térnek megnyugodni a fák. Testüket csendben visszaadják a körfográsnak. Göcsörtös, száz évet látott ágaik ölelőn védelmezik az átalakulásukból táplálkozó új életet.

Élet és halál (Vértes, Haraszt, 2014. szeptember 28.) | Life and death (Vértes mountain, Haraszt, Sept 28th. 2014.)

Élet és halál (Vértes, Haraszt, 2014. szeptember 28.) | Life and death (Vértes mountain, Haraszt, Sept 28th. 2014.)


Az Élet pedig utat tör magának, erősödik, kiteljesedik, hogy megújuljon, táplálékul szolgáljon, elrejtsen, védelmezzen. Végül, amikor majd leszolgálta idejét visszakerül a rendszerbe és energiájával táplálja az Erdőt.

Az örök körforgás tökéletes folyamata itt zajlik nap, mint nap a szemünk előtt. Észre sem vesszük már, és nem vigyázzuk megfelelően. Nem értjük, nem is akarjuk megérteni a folyamatot. Csak elvenni belőle azt, amit magunkénak gondolunk. Pusztítjuk, kizsigereljük gondolkodás és a tettek súlyának felmérése nélkül. Nem értjük a tökéletességét, és azt, hogy ez a magatartás a pusztuláshoz vezető út. De nem a Természetnek. Az tökéletes. Túl fog élni.

 


Vizuális világban élünk. A képek, a fotók kulcsfontosságú szerepet töltenek be mindennapjainkban: mind a cégek, mind pedig a magánemberek életében nap, mint nap ott vannak körülöttünk. Fotók segítségével közvetítjük célpiacunk, ügyfeleink, érintettjeink számára a reklám és PR üzeneteinket, fotók köszönnek vissza az óriásplakátokról, a magazinok oldalairól és képeket küldünk a fontos eseményekről, pillanatokról a barátoknak is.

A Foto-Graf Fotográfiai Stúdió mind magánemberek, mind cégek számára professzionális képeket, minőségi fotókat és fotószolgáltatásokat kíván elérhetővé tenni.

Miért fontos a professzionális minőség a fotográfiában?

Ha felkeltettük kíváncsiságát, kérem nézzen körül oldalunkon!

 FOTOGRÁFIAI SZOLGÁLTATÁSOK – FOTO-GRAF.HU


 

A Vértes galéria (Kattints!):


Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*