Kutya jellem

Ez itt most a – jól megérdemelt – reklám helye. Ha nem vagy rá kíváncsi, ne olvasd tovább.

Portré (Gomba, 2014. szeptember 30.)

Portré (Gomba, 2014. szeptember 30.)

A hétvégén ismét voltunk a tatabányai kutyaiskolában. Ismét egy tartalmas, remek napot tudhatunk magunk mögött.

A tréner Ördög István az egyik legprofibb oktató. Gomba hétről hétre változik a közös munka során, a fejlődése látványos. Fegyelmezett, figyelmes, és élvezi a változatos tréninget. Rengeteget fejlődött, s vele mi, gazdik is.

István nemcsak gyakorlati tréninget tart, hanem olyan ismeretekkel lát el folyamatosan, amelyek segítenek abban, hogy a kutya egészségesebb, kiegynesúlyozott, boldog életet éljen, egy szintén kiegyensúlyoztt gazdi mellett. A gyakorlatok mellett táplálkozási, kutya-gazdi életviteli és kutyára vonatkozó pszichológiai tanácsokkal lát el. Mindezt úgy, hogy a kutya javára váljon.

Gomba rettenetesen élvezi a képzést. A következő alkalom előtt már izgatottan várja, hogy induljunk, az odaúton folyamatosan vigyorog, lelkes. Mi kell még?

Ha tehát Te szintén kutyás vagy, és szeretnél jó kapcsolatot építeni egy életvidám, de fegyelmezett kutyával, ha valóban fontos számodra a kutyád, jó szívvel javaslom: vedd fel a kapcsolatot Istvánnal, és látogasd meg az iskolát.

Tedd meg az első lépéseket most! Like a Kutyaiskola Facebook-oldalán! Hívd meg ismerőseid is.
Megtetted? Helyes! Ez mondjuk így még kevés lesz, de első lépésnek megfelel.

Ahhoz, hogy kellemes élményekkel gazdagodjon a kutya is, Te is, el is kell menni az iskolába. Igen, ehhez fel kell kelni vasárnap reggel. Ki kell vonszolni a seggeteket az iskolába. Ha az idő szar, akkor is. Hát.. elsőre nem hangzik biztatóan, tudom. Hidd el, megéri! Minden alkalommal tanultok valami újat, minden alkalommal feltöltődve és úgy mész el, hogy dagad a melled a büszkeségtől, mert a kutyád megint ügyes volt, megint ügyesebb lett és látod rajta, hogy ő is büszke a teljesítményére és élvezi. Kell ennél több?

Katt és like!

A Kutyaiskola Facebook-oldala.
www.ordogistvan.hu

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*