Iskolásak lettünk

A Gazdámnak, mintha nem lenne elég a lánya iskolai elfoglaltsága, és az ő fősikolai tanulmányai, most engem is beiratott a “tanodába”. Engem! Minek? Mi az, amit még meg kell tanulni egy ilyen tökéletességnek, he? Azt mondta, hogy mostantól hetente egy alkalommal egész napos gyakorlati oktatáson kell résztvennem, ahol elsajátítjom az alapokat, illetve őrző-védő kiképzést is kapok. Az alapokat? Éééén? Azt hittem, hülyít… Mondjuk, az őrző-védő rész azért érdekelt. Mindig is rajongtam a küzdősportokért.

Iskolás lettem! Gazdi meg elkísér minden órára..  (Tatabánya, 2014. szepember 7.)

Iskolás lettem! Gazdi meg elkísér minden órára.. (Tatabánya, 2014. szepember 7.)

Elbattyogtam hát az első órára. Röhögtem, mert természetesen az órákra gazdistól kell járnunk, úgyhogy a melák se’ úszta meg! Bár szerinte ez most kellemes hosszú távú elfoglaltságot jelent majd mindkettőnknek, illetve esetenként a család többi tagja számára is. Ebben mondjuk kételkedtem.

Iskolás lettem! Gazdi meg elkísér minden órára..  (Tatabánya, 2014. szepember 7.)

Első napom a suliban (Tatabánya, 2014. szepember 7.)

Az első tanítási nap meglepő módon nagyon élvezetes volt, rengeteget tanultunk. Mondjuk főleg a Gazdi. De valahogy mindenki élvezte a tanítást. Egész ügyesen vettük a gyakorlatokat, bár azért a Gazdinak sok tanulnivalója lesz még. Kezdve onnan, hogy megtanultunk helyesen állni, gazdira figyelni, ülni, feküdni, kocogtunk egy jót együtt, tanultunk fegyelmezetten sorban közlekedni – ez utóbbi csak nekem okozott némi nehézséget, lévén én voltam a Főnök, ennek okán kimondottan rühelltem, ha a sorban nem elöl mehettem.

Iskolás lettem! Gazdi meg elkísér minden órára..  (Tatabánya, 2014. szepember 7.)

Tök ciki. Tanulok helyesen állni (Tatabánya, 2014. szepember 7.)

Az alap gyakorlat után egy kis játék következett, majd jött a “fegyelmezettség” óra. Ügyesen kellett tűrni, hogy a többi kutya körülöttünk mozog, figyelni a kerékpárosokra, illetve volt A “Gazdin kívül nem fogadunk el senkitől semmit” óra is. Egész király voltam az “Eldobott kajára rá sem hederítünk” gyakorlaton is.

Újabb játék után a meglehetősen változatos feladatokat felsorakoztató akadálypálya következett. Mondjuk nekem túl nagy kihívást nem jelentett egyik akadály sem.

Iskolás lettem! Gazdi meg elkísér minden órára..  (Tatabánya, 2014. szepember 7.)

Figyelünk (Tatabánya, 2014. szepember 7.)

A végén jöttek az őrző-védő alapok. Ezt élveztem nagyon! Meglepően vérmes tudok lenni. Végre kimutathattam a fogam fehérjét!

Nem mondom, hogy a nap végére nem fáradtunk el… A melák főleg, de én is kinyúltam. Az első iskolai nap végülis kellemesen telt, szerintem járni fogok. :)

Hallod, ha má’ itt vagy, nézd meg a többi fotóm is! Itt a galériám:


Észre se vesszük, és a babánk, aki épp csak megszületett, akinek még csak most adunk nevet, már totyogó gyermek, aztán kamasz és mire észbe kapunk, már a középiskolából ballag.

Szeretnétek profi minőségű fotókon, vagy egy megkapó fotókönyvben megőrizni gyermeketek életének legszebb pillanatait?

Hívjatok fel, s az elképzelésetektől függően stúdióban, külső helyszínen, vagy akár nálatok elkészítjük a fotókat. Ha Ti jöttök: műteremben beállított képek, vagy külső helyszínen az előre megbeszélt témájú fotók készülnek. Mi is szívesen megyünk hozzátok, hogy a gyermek a megszokott környezetében legyen a fotókon, mert ott igazán önmaga.

Ebből természetesen adódnak a családi képek elkészülésének a lehetőségei is, amit érdemes megragadni, hiszen a család mindenki számára a legfontosabb az életében. A családi kapcsolatok a legbensőségesebb, legszorosabb emberi kötelékek. Ha csak családi jellegű kép az igény, értelemszerűen akkor is rendelkezésre állunk.

Célunk, hogy ha egy-egy családi összejövetelen előkerülnek a fotók, akkor mindenkinek mosolyt, vagy könnyeket csaljanak az arcára.

 GYERMEKFOTÓZÁS – FOTO-GRAF.HU


 

 

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*