Négyen lettünk!

Az új családtag

Az új családtag

Kibővült ma a család…  Kincső kitartott az elhatározása mellett, hogy Panninak – a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány által megmentett – “süldő” németjuhásznak nálunk a helye.

Muszáj volt menni érte. Az első látogatás óta Kincső számolta a napokat, gyártotta a rajzokat, számtalan verzióban megörökítette már, ahogy hazautazunk négyesben, ahogy ez a fiatal szépség családra talál nálunk.

Be kell ismernem, nem voltam biztos a dologban. Majd’ két éve Blacky 14 évesen ment el, s akkor megfogadtam, nem lesz másik kutyám. Még egyszer nem szeretném átélni egy jó barát elvesztését. Végül valami mégiscsak Panni javára döntötte a mérleget. A női túlerő? Vagy valami más is volt ott? Nem tudom… De most, hogy itt van, azt mondom, jó döntést hoztunk. :)

6 Responses to “Négyen lettünk!”

 1. smokey2k says:

  vadász és tanítványa hangulat :D
  jó lett !

 2. Helyes… Valószínűleg mindenki jól járt…:)

 3. Fényfaragó says:

  :) Igen, mi is úgy véljük.

 4. Fényfaragó says:

  Köszönjük! :)

 5. Dr Bartha Magdolna says:

  Nagyon örülök, jó döntés volt! Gyönyörű és boldog vele a család :)
  Ugyanigy gondolkodtam én is a 15 éves skótjuhászunk elvesztése után, aki igazi CSALÁDTAG volt.Mégis beleszerettünk Kiribe férjemmel együtt .Elbűvölt mindkettőnket..Csodaszép, csodaokos kislány :)
  Sajnos, közben a férjem elveszitettük, amit nagyon nehéz mindkettőnknek kiheverni.Nagy szükségünk van egymásra.Most ő az én TÁRSam :)

 6. Fényfaragó says:

  Kedves Magdolna,

  Köszönjük! Igen, boldog vele a család, s ami fontos: ő maga is boldog itt. Sajnálattal olvastuk, amit írt, de egy kedves társ mindig átsegít a bajon.

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*