Szünidei kalandozás

Szünidei kalandozás - Kincső

Kitört az oviban a nyári szünet. Ez utóbbi két szót talán illene nagybetűvel szedve írnom, ilyesféleképpen: Kitört az oviban a NYÁRI SZÜNET! Igen, határozottan jobban visszaadja így a gyerkőcök nyári alaphangulatát.

Eljött tehát a szünidő. Mit csinál ilyenkor a gyerek? Otthon ül a tv, esetleg a számítógép előtt, vagy… Kincső ellenállhatatlanul vonzódik a kalandokhoz. Mint afféle – nem-tv-előtt-ücsörgő-és-a-készülék-által-felnevelt – gyerek. Ellátogattunk hát Tihanyba a kalandparkba, ahol kisebbek és nagyobbak egyaránt próbára tehetik magukat a változatos és izgalmas pályákon.

Kincső átesett a kötelező “kiképzésen” és biztonsági oktatáson, majd neki is kezdett a pályának. Az első szakasz után már bámulatos ügyességgel és odafigyeléssel kezelte a karabinereket, és a biztonsági köteleket.

Szünidei kalandozás - KIncső

A függő pályák sem okoztak gondot a kis kalandornak, minden figyelmét odatette, de egyedül leküzdötte az izgalmas szakaszokat egytől egyig!

Szünidei kalandozás - Kincső

 

Szünidei kalandozás - Kincső

 

Szünidei kalandozás - Kincső

A két pályán 4-szer ment végig, és nagyon élvezte a mászást, a kalandozást!

Szünidei kalandok - Kincső

Tudom, hogy inkább családi albumba valók a képek, de… jó szívvel ajánlom minden szülő figyelmébe a helyet és a lehetőséget! Izgalmas, tartalmas kaland a gyerkőcök számára! Arról nem is beszélve, hogy a 1,5 órás izgalmas próbatétel és mászás utám milyen jól esett megfürdeni a Balatonban!

A kalandozás jól sikerült, Kincső rettenetesen élvezte! A vízben viszont visszatért a tavalyi sláger.. vitorlázni szeretne. Ajjaj! Mi lesz ebből? :)

Mondd el a velemenyed! Leave a Reply

*